За підозрою у колабораційній діяльності судитимуть мешканця Бердянського району Олексія Марченка

Бердянськ 24
25.04.2024 · 17:02 · переглядів - 2219

Мешканець села Стульневе Чернігівської громади Бердянського району постане перед Судом за підозрою у колабораційній діяльності


30-го травня у м. Вільнянськ відбудеться судове засідання у кримінальній справі за підозрою у колабораційній діяльності стосовно мешканця Бердянського району Олексія Марченко. Повістку про виклик до Суду оприлюднили на офіційному сайті Офісу Генерального прокурора України.

Олексій Марченко 1983-го року народження, мешканець с. Стульневе Чернігівської громади також занесений до бази Миротворця. Згідно інформації, представленої на сайті, мешканець Чернігівської громади добровільно пішов на співпрацю з окупантами та отримав посаду в незаконно утвореному  правоохоронному або судовому органі на тимчасово окупованій території України. 

Згідно санкції ч.7 ст. 111-1 правопорушення карається позбавленням волі на строк від дванадцяти до п’ятнадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк від десяти до п’ятнадцяти років та з конфіскацією майна або без такої. 

Нагадаємо, ще одна мешканка Чернігівської громади Катерина Саєнко також підозрюється у колабораційній діяльності за зайняття посади в бухгалтерії незаконно утвореного «правоохоронного» органу.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 липень, п'ятниця 2024
вчора, 25 липень, четвер 2024
24 липень, середа 2024
23 липень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок