Заборона ОПЗЖ: в Бердянську петиція набрала необхідну кількість голосів

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
28.04.2021 · 19:54 · переглядів - 6155

Петиція про звернення Бердянської міської ради до Мін'юсту з ініціативою заборони в Україні політичної партії ОПЗЖ набрала необхідну кількість голосів і тепер має бути розглянута на сесії або виконкомі


На початку збору підписів петиція Олександра Солощенка сколихнула «політичний бомонд» Бердянська. Навіть міський голова Валерій Баранов публічно підтримав дану ініціативу, однак після критики з боку депутатів поступився власними принципами і навіть вибачився за свою громадянську позицію.

Підтриману бердянського громадою ініціативу мають розглянути на офіційному рівні і надати вмотивовану відповідь. Згідно затверджених правил розгляду громадських ініціатив жителів м. Бердянська громадська ініціатива, що отримала в ході голосування необхідну підтримку, надається для прийняття рішення міській раді для прийняття рішення з обов’язковим винесенням громадської ініціативи для обговорення на черговій сесії міської ради або на засіданні виконавчого комітету Бердянської міської ради.

Оскільки в даному випадку петиція адресована депутатському корпусу, було б логічним винести дану ініціативу на сесію міської ради. Враховуючи, що чергова сесія міськради вже завтра, а останні ініціативи цієї політичної сили про готовність ведення прямих перемовин з терористами і російськими найманцями, доцільність як найскорішого розгляду даної ініціативи більш ніж очевидна. 

Цікаво, чи вистачить політичної волі у місцевих політиків проявити свідому позицію в інтересах держави і українського народу?

Тэги: опзж



Останні новини Бердянська
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок