Захоплені "Азмол" та "Бердянські жниварки" інтегрують в російську систему державних замовлень

Бердянськ 24
20.03.2024 · 10:39 · переглядів - 3294

Відповідну інформацію оприлюднив в російському Телеграм-сегменті Герман Пришвін – генеральний директор "корпорації розвитку Запорізької області"

Захоплені "Азмол" та "Бердянські жниварки" інтегрують в російську систему державних замовлень
Азмол. Росіяни вперто продовжують називати крадіжку українських підприємств - націоналізацією. Фото: Нафторинок

Бердянські підприємства "Азмол" та "Бердянські жниварки" управляються нещодавно створеною організацією – "корпорація розвитку Запорізької області". Керівником цієї організації є росіянин Герман Пришвін, якого відкомандирували з росії для роботи на окупованих територіях області. 

За його словами основне завдання, яке переслідують росіяни – знайти російського державного інвестора та реалізовувати на підприємствах державні завдання у нафтопереробній та машинобудівних сферах. Станом на сьогодні, згідно озвученої інформації, на "Азмолі" працює 350 чоловік, на "Бердянських жниварках" - 600 чоловік.

Нагадаємо, вже в умовах окупації росіяни спільно з місцевими колаборантами потрапили в скандал з виплатами заробітних плат на захоплених підприємствах та махінаціях з коштами. В результаті "Азмол" та "Бердянські жниварки" перейшли в управління утвореної наприкінці 2023-го року "корпорації розвитку Запорізької області".




Останні новини Бердянська
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок