Захоплені "Азмол" та "Бердянські жниварки" інтегрують в російську систему державних замовлень

Бердянськ 24
20.03.2024 · 10:39 · переглядів - 3384

Відповідну інформацію оприлюднив в російському Телеграм-сегменті Герман Пришвін – генеральний директор "корпорації розвитку Запорізької області"

Захоплені "Азмол" та "Бердянські жниварки" інтегрують в російську систему державних замовлень
Азмол. Росіяни вперто продовжують називати крадіжку українських підприємств - націоналізацією. Фото: Нафторинок

Бердянські підприємства "Азмол" та "Бердянські жниварки" управляються нещодавно створеною організацією – "корпорація розвитку Запорізької області". Керівником цієї організації є росіянин Герман Пришвін, якого відкомандирували з росії для роботи на окупованих територіях області. 

За його словами основне завдання, яке переслідують росіяни – знайти російського державного інвестора та реалізовувати на підприємствах державні завдання у нафтопереробній та машинобудівних сферах. Станом на сьогодні, згідно озвученої інформації, на "Азмолі" працює 350 чоловік, на "Бердянських жниварках" - 600 чоловік.

Нагадаємо, вже в умовах окупації росіяни спільно з місцевими колаборантами потрапили в скандал з виплатами заробітних плат на захоплених підприємствах та махінаціях з коштами. В результаті "Азмол" та "Бердянські жниварки" перейшли в управління утвореної наприкінці 2023-го року "корпорації розвитку Запорізької області".




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 липень, п'ятниця 2024
вчора, 25 липень, четвер 2024
24 липень, середа 2024
23 липень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок