"Зберегти майно на ТОТ, якщо там фізично не знаходишся – майже неможливо", - Іван Федоров

Бердянськ 24
16.04.2024 · 17:23 · переглядів - 2270

Голова Запорізької ОВА відзначає, що окупанти значно активізували процес "віджиму" квартир і будинків українців

"Зберегти майно на ТОТ, якщо там фізично не знаходишся – майже неможливо", - Іван Федоров
Окупанти не отримують лояльності від українців, заселяють Запорізьку область росіянами і для них відбирають законне житло мешканців захоплених територій. Джерело: ТГ Івана Федорова

Росіяни і колаборанти в короткі строки хочуть з`ясувати наявність власників всіх об'єктів нерухомості на захоплених територіях. Всі квартири та будинки, де окупанти не отримають документального підтвердження, заносять в реєстр "безхозного майна". Про це Іван Федоров повідомив в етері "Єдиних новин".

Щоб вилучити свій будинок з реєстру – необхідно принести документи російського зразка. Але якщо в квартирі або будинку проживає людина, яка не є власником… Або ж, навіть, є сином, донькою, чоловіком власника… Для ворога – це не аргумент.

Тож сьогодні зберегти своє майно на ТОТ, якщо там фізично не знаходишся – майже неможливо, – розповів Іван Федоров.

Голова ОВА підкреслив, що окупантам не вдається знайти широкої підтримки українців. Тому їм потрібно завозити своїх лікарів, вчителів, чиновників, прокурорів, поліцейських (не кажучи вже про військових, - ред) і вирішувати для них квартирні питання. Саме тому процес переміщення "гастролерів" і націоналізація майна останнім часом значно пришвидшилися.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 29 квітень, понеділок 2024
27 квітень, субота 2024
26 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок