Зняти з розгляду проект по запровадженню мораторію – рекомендація координаційної ради з підприємництва

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
28.04.2021 · 14:59 · переглядів - 2381

Координаційна рада з питань підприємництва своїм рішенням рекомендувала депутатському корпусу та міському голові зняти з розгляду наступної сесії проект рішення про запровадження мораторію на сезонну торгівлю в Бердянську.

Зняти з розгляду проект по запровадженню мораторію – рекомендація координаційної ради з підприємництва

Ініціатором проведення координаційної ради виступив місцевий підприємець Володимир Смирнов. Необхідність зборів він пояснив необхідністю висловлення позиції координаційної ради з приводу проекту рішення по запровадженню мораторію на сезонну торгівлю, оскільки, на думку Володимира Смирнова, він суперечить чинному законодавству і підпадає під дію регуляторного акту. В разі ігнорування позиції координаційної ради, підприємці звертатимуться до суду і вимагатимуть компенсації за недоотриманий прибуток з міського бюджету.

В.о. начальника юридичного відділу Олександр Рущак підтвердив, що проект рішення із запровадження мораторію суперечить законодавству і подібне рішення має ухвалюватись шляхом проходження регуляторної процедури. Начальник управління економіки Юлія Орлова підтримала позицію підприємців і наголосила, що інформувала депутатів про невідповідність даного проекту рішенню Закону.

Підтримав підприємців і єдиний присутній на засіданні депутат Іван Братеньков. В підсумку координаційна рада проголосувала за направлення рекомендації депутатам та міському голові зняти з розгляду чергової сесії вказаний проект рішення, як такий, що суперечить нормам чинного законодавства.

Тэги: МАФ



Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок