До керівників КП, які пройшли перевірку виконкому у Валерія Баранова запитань немає

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
03.11.2021 · 08:41 · переглядів - 3985

Про це Бердянський міський голова Валерій Баранов заявив на прес-конференції


Черговий приклад кардинальної трансформації поглядів Валерія Баранова періоду виборчої кампанії і його діяльності в якості міського голови містяни могли спостерігати на черговій прес-конференції очільника Бердянська. Мер офіційно визнав, що до ставлеників свого попередника Володимира Чепурного на посаді керівників комунальних підприємств, які пройшли перевірку виконавчого комітету, в більшості випадків у нього претензій немає.

Своєю заявою Валерій Баранов офіційно підтвердив наші висновки після чергової, так званої, перевірки фінансово-господарської діяльності КП «Центральний ринок». Наразі триває перевірка «Палацу спорту». Враховуючи, що серйозних порушень на підприємствах, на яких працевлаштовані представники «корпорації» перевіряючі Валерія Баранова не знаходять, їх ефективність можна вважати вкрай низькою.

В черговий раз нагадаємо, наскільки категоричним був Валерій Баранов в минулому році по відношенню до призначених Володимиром Чепурним керівників комунальних підприємств. Але, схоже, щось пішло не так…




Останні новини Бердянська
сьогодні, 16 квітень, вівторок 2024
вчора, 15 квітень, понеділок 2024
13 квітень, субота 2024
12 квітень, п'ятниця 2024
11 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок