Укрбуд продає квартири, призначені для бійців АТО

Бердянськ 24
07.12.2015 · 14:52 · переглядів - 802

Корпорація «Укрбуд» продає квартири, які були збудовані для бійців АТО та співробітників МВС

Укрбуд продає квартири, призначені для бійців АТО

Про це йдеться у розслідуванні програми «Наші гроші».

Йдеться про житловий комплекс «Верховина». Право будувати його під гарантії передачі 100% бійцям, компанія отримала 20 листопада 2014 року. Замовником будівництва було Головне управління МВС у Києві, яке отримало ділянку на проспекті Перемоги, 109.

«Щодо виділення житла для бійців, які в АТО, є гарантійний лист від замовника, де вони визначають не якийсь відсоток, який буде переданий, а гарантують 100%-ну передачу цих житлових приміщень, які будуть збудовані, для особового складу, а також учасників антитерористичної операції», – заявив тоді голова земельної комісії, нинішній секретар Київради Володимир Прокопів.

Підрядником став «Укрбуд девелопмент», що входить до корпорації «Укрбуд». Як стало відомо журналістам, компанія не планує передавати жодну квартиру у цьому комплексі бійцям АТО і вже виставила всі квартири на продаж за ціною 1-2 мільйони гривень.

Журналісти представили покупцями та попросили прокоментувати інформацію, що квартири призначені для військових у відділі продажів «Укрбуду».

«Розмовляла я з керівником. Про передачу в даному будинку, там ніякого нема офіційного листа. … ми пробували знайти цей лист, листа такого нема. Це була як інформація для відома. І не більше. В даному будинку зараз нема взагалі акту про те, що квартири будуть передаватися для воїнів АТО», – відповіли «Нашим грошам».

Передачу квартир своїм листом гарантував начальник київської міліції Олександр Терещук. Однак надавати коментарі журналістам він відмовився.



Читайте далее

Новини за сьогодні

Статті
 
На початок