Прощальний дзвінок для вчителів або немає нічого святого

Бердянськ 24
16.12.2013 · 08:13 · переглядів - 4130

К нам в редакцию сайта Brd24 пришло письмо от одного из читетелей, которое мы не смогли оставить без внимания. Орфография и содержание письма далее в материале без изменений:

Прощальний дзвінок для вчителів або немає нічого святого

Контракт У ці часи, коли на Майдані вирішується доля України, у Бердянську йде пир під час чуми.


Засіданням виконкому було прийнято ганебне рішення, суть якого полягає в тому, що тепер контракти з директорами міських шкіл, садочків та позашкільних закладів буде підписувати мер. Це справжнє свавілля у системі освіти, тепер мер самостійно буде назначати йому потрібних людей серед директорів шкіл а також уплотняти учбові заклади, а по можливості й змінювати їх профіль, щоб потім вигідно продавати ці приміщення. А ще вчителю не буде куди пійти поскаржитись. Міський відділ освіти буде анульований, його переведуть в виконком у 2-3 кабінети, штат скоротять будівлю відділу освіти продадуть "своїм людям".

Профсоюза як такого вже не буде, а будуть директори повністю підконтрольні меру, який буде гнобити тих вчителів, які спробують відкрити рота. Профільний заступник мера та одночасно депутат міськради від комуністів Людмила Шаповал з приводу цього мовчить. А мовчить тому, що вона не може займати посаду заступника мера і одночасно бути депутатом міськради. Бути просто депутатом після такої кормушки не дуже й хочеться.  

Директори шкіл, перестаньте боятися, не підписуйте ніяких контрактів з Бакаєм, це незаконно. Вчитель, запам’ятай, якщо твій директор підпише контракт, ти будеш очікувати заробітню плату як у першу каденцію Бакая,тобто по 6-7 місяців.

Директори! Майте совість, їсти хочуть не тільки ваші сімї, а також тих людей якими ви керуєте.


От редакции: Содержание данного письма заставляет задуматься - а что именно улучшится при заключении контрактов и превращении директоров из педагогов в завхозов? В дополнение к этому письму, предлагаем также ознакомиться с материалом "Бердянским педагогам власти зажмут "пальцы в двери"




Останні новини Бердянська
сьогодні, 28 березень, четвер 2024
вчора, 27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок