Володимир Чепурний відзвітував перед мешканцями «Слобідки» та «Коси»

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
22.11.2017 · 08:48 · переглядів - 1178

Звіт Володимира Чепурного перед мешканцями «Слобідки» та «Коси» став першим, де в залі не лунали один за одним заздалегідь заготовані виступи про неймовірні успіхи мера. Подяки і похвала – були, однак на загальній атмосфері зустрічі це не позначилось.

Володимир Чепурний відзвітував перед мешканцями «Слобідки» та «Коси»

Традиційно перші 30-40 хвилин свого виступу мер присвятив результатам своєї роботи по всьому місту, після чого перейшов до переліку здобутків на «Косі» та «Слобідці». Оскільки обидва мікрорайони прилеглі до моря, то розпочав свою доповідь Володимир Чепурний з пляжів. В цьому році було приділено значну увагу перевірці акваторії, контролювалась чистота, якість виконання орендарями взятих на себе зобов’язань, повідомив мер міста. На думку міського голови цього літа з пляжами міста було все гаразд, зазначивши, що скарг до Володимира Чепурного на орендарів не надходило.
В цьому випадку міський голова сказав не правду, адже на одному з дорадчих комітетів активісти розповідали меру про свавілля обслуговуючого персоналу одного з підприємців Запоріжжя на пляжі Слобідки.

Про претензії до орендарів розповідали і заступники мера.

Також розповів міський голова і про дезінсекцію проти комарів – загалом хімікатами було оброблено 34 га на «Косі», «Макортах» та «Верховій».
Одним з головних досягнень міської влади стала реконструкція дамби на «Слобідці», ремонт в школі №6, завершення ремонтних робіт в клубі «Маяк».
Капітально відремонтовано вул. Макарова, ремонтувались вулиці Чубаря, Запорізького козацтва, Толстого.

Запитання мешканців стосувались послуг та діяльності підприємств з газопостачання, водопостачання, асфальтування доріг та провулків, якості руху громадського транспорту, освітлення на Дальній Косі та ін.
По ремонту доріг Володимир Чепурний заявив, що намагатиметься максимально виконати свою передвиборчу обіцянку і до 2020-го року капітально відремонтувати всі дороги в місті. Освітленням на Косі комунальники займуться після відновлення існуючої централізованої мережі в інших мікрорайонах. Всі питання, які задавались мешканцями, занотовувались і в подальшому будуть проаналізовані фахівцями.




Останні новини Бердянська
вчора, 17 квітень, середа 2024
16 квітень, вівторок 2024
15 квітень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок