Володимир Чепурний відзвітував перед мешканцями «Лісок»

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
06.12.2017 · 08:31 · переглядів - 1052

В актовій залі ЗОШ №9 зібрались активні мешканці мікрорайону, щоб заслухати звіт мера та поставити свої запитання Володимиру Чепурному

Володимир Чепурний відзвітував перед мешканцями «Лісок»

Володимир Чепурний охарактеризував основні результати робіт, які були проведені в мікрорайоні за минулий рік. В ЗОШ №9 відремонтовано фасад, частково перекрито покрівлю, відремонтовано їдальню, закуплено меблі та техніку. Триває розробка проекту з капітального ремонту школи. Розроблено проект реконструкції клубу «Юних моряків», замінено вікна. Проведено ямковий ремонт вулиць Підгірної, Дачної, Покровської, Приморської, Меотиди та ін. На 2018 рік заплановано реконструкцію берегозахисних споруд.

Мешканці мікрорайону поставило чимало запитань міському голові. Один з них — перспектива відкриття в мікрорайоні амбулаторії. Міський голова Володимир Чепурний дав розпорядження своєму заступнику Юлії Дойновій проаналізувати наявні приміщення в мікрорайоні, де можна було б розмістити медичний пункт.

Не влаштовує мешканців «Лісок» і стан двох сходів, які з'єднують мікрорайон з «Азмолом». В незадовільному стані перебувають кам'яні сходи, в районі колишнього ресторану «7 небо». Поскаржились лісівці і на нові сходи, які в цьому році урочисто відкривав мер міста. Володимир Чепурний пообіцяв розібратись з обома скаргами.

За словами мешканців в мікрорайоні є проблема зі щурами та зміями, які розмножуються в розвалинах дамби. Володимир Чепурний пообіцяв сприяти проведенню дезінсекції проти щурів, а що робити зі зміями — відповіді не пролунало.




Останні новини Бердянська
вчора, 17 квітень, середа 2024
16 квітень, вівторок 2024
15 квітень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок