Частина Бердянська могла надовго залишитися без опалення

Бердянськ 24
19.01.2018 · 13:35 · переглядів - 4949

Співробітниками Бердянського міськвідділу СБУ спільно із працівниками Національної поліції було затримано організовану групу із числа місцевих мешканців, які наносили шкоди об’єктам критичної інфраструктури міста, що могло призвести до надзвичайних аварійних ситуацій

Частина Бердянська могла надовго залишитися без опалення

Так, в період з кінця грудня до середини січня, групою молодих людей віком від 17 до 20 років здійснено викрадення значної кількості металевих труб та технічних опорних конструкцій по вул. Довганюка та вул. Єгорова з майнового комплексу системи центрального теплопостачання міста, що знаходяться на балансі ПАО «Бердянське підприємство теплових мереж». Металеві конструкції вирізали за допомогою спеціального газозварювального обладнання, після чого здавали на пункти прийому металобрухту. Для приховування своїх осіб молоді люди вдягали балаклави та військову форму.

Співробітникам СБУ та НП вдалося по «гарячим слідам» затримати зловмисників, наразі їх особи вже встановлені. Триває перевірка інших осіб, які також можуть бути причетними до злочинної схеми.

Вказані протиправні дії могли призвести до тяжких наслідків з порушення стабільної життєдіяльності міста, без опалення залишилися б кілька окремих районів з багатоповерховими будинками, школами, дитячими садками та іншими адміністративними установами.

Як стало відомо, зазначені особи вже притягалися до кримінальної відповідальності.

Наразі, триває досудове розслідування в рамках кримінального провадження за ч. 2 ст. 185 ККУ




Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок