Міський голова ознайомився з виробництвом на ТДВ «Бердянський хлібокомбінат»

По матеріалам пресс-службы исполкома
27.01.2018 · 12:04 · переглядів - 2019

26 січня, міський голова Володимир Чепурний разом з директором Бердянської Спілки промисловців, підприємців (роботодавців) Валерієм Харченко та заступником міського голови Ірини Плющій відвідали з ознайомчим візитом товариство додаткової відповідальності «Бердянський хлібокомбінат». Зустрічав гостей директор підприємства Руслан Мазнюк.

Міський голова ознайомився з виробництвом на ТДВ «Бердянський хлібокомбінат»

На початку зустрічі Володимир Павлович відзначив: - Ми продовжуємо розпочату серію виїзних зустрічей на промислові підприємства міста спільно з Бердянською Спілкою промисловців і підприємців (роботодавців) для того, щоб ближче ознайомитися з їх роботою, в межах повноважень допомогти підприємствам у вирішенні проблемних питань та отримати пропозиції щодо покращення співпраці.

Директор підприємства Руслан Мазнюк розповів гостям коротку історію розвитку хлібокомбінату, відзначивши що протягом декількох десятиліть підприємство стабільно забезпечує смачною та якісною продукцією не тільки жителів Бердянська, а й жителів інших населених пунктів (міста Приморськ і Маріуполь, смт. Розівка і Мангуш, села Бердянського району).

Основним видом діяльності підприємства є виробництво хліба та хлібобулочних виробів, а саме: 9 сортів пшеничного хліба, 5 сортів житньо-пшеничного хліба, 8 сортів булочних виробів і батонів; 20 видів здобних виробів. У 2017 році обсяг виробництва продукції склав 7654 тн., що на рівні попереднього року. Розширено випуск масових сортів соціального хліба. Вся продукція підприємства відповідає існуючим ГОСТам і затвердженим ДСТУ.

Підприємство співпрацює з багатьма торговими мережами. ПАТ «Бердянський хлібокомбінат» постійно бере участь в щорічних тендерах із забезпечення хлібобулочними виробами установ і організацій міста (протитуберкульозний диспансер, військові частини, дошкільні навчальні заклади, школа-інтернат та інші бюджетні організації).

У 2017 році обсяг інвестицій на розвиток підприємства склав 31,6 млн.грн, що в 2,2 рази більше в порівнянні з 2016 роком, які були спрямовані на реконструкцію і купівлю основних фондів. Запуск нової лінії з виробництва хліба безопарним методом дав можливість підвищити якість продукції і збільшити обсяги виробництва. Чисельність працюючих на підприємстві складає майже 200 чол., а середньомісячна заробітна плата понад 5 тис. грн.

Міському голові на практиці показали процес виготовлення хлібу у виробничому цеху підприємства. Після ознайомлення з виробництвом говорили про досягнення та проблемні питання, плани та можливості розвитку. В перспективі планується розширення ринку збуту продукції за рахунок розвитку фірмової роздрібної торгівлі та реалізація проекту реконструкції лінії з виробництва круглих сортів хліба.

Серед проблем головною директор відзначив використання внутрішньої мережі каналізації, що належить ТДВ «Бердянський хлібокомбінат», Бердянському машинобудівному професійному ліцею та житловому будинку по вул. В.Довганюка, 76 Г, зокрема наявність проблемної ділянки на кордоні з'єднання мереж, на якому часто відбувається порушення руху стоків. А також знесення аварійних дерев, що знаходяться навколо (по периметру) підприємства, відновлення зупинки в зоні прохідної підприємства.

Підсумовуючи зустріч, Володимир Павлович підкреслив, що міська влада допоможе у вирішенні окреслених питань, адже підтримка місцевого товаровиробника якісної продукції один з важливих напрямків діяльності міської влади.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок