Поліція розслідує як бізнес-партнер голови бюджетної комісії у Бердянську отримав 2,4 мільйони за ремонт палацу культури, хоча роботи не закінчив

По матеріалам Наші гроші. Запоріжжя
14.02.2018 · 09:32 · переглядів - 2642

Бердянське відділення поліції підозрює ТОВ «Он Лайн Азов-Юг» в отриманні 2,4 млн грн за незакінчений капітальний ремонт палацу культури.

Поліція розслідує як бізнес-партнер голови бюджетної комісії у Бердянську отримав 2,4 мільйони за ремонт палацу культури, хоча роботи не закінчив

Про це йдеться в ухвалі Бердянського міськрайонного суду від 7 лютого.

Згідно з матеріалами справи, Управління капітального будівництва, реконструкції та технічного нагляду виконавчого комітету Бердянської міської ради та ТОВ «Он Лайн Азов-Юг» у жовтні 2017 року уклали угоду на капітальний ремонт (1 черга проектування) міського палацу культури по вул. Дюміна/Леніна, 57/10 на суму 2,4 млн грн. Роботи мали закінчити до 31 грудня.

Впродовж наступних двох місяців підрядник всі кошти отримав, однак під час огляду палацу культури (наприкінці січня) зафіксовано невиконання, зокрема, таких робіт: з установки системи вентиляції та опалення, сантехнічного устаткування у санвузлах будівлі, монтажу перегородок у санвузлах та ін. У проведені огляду даху вказаної будівлі директор вказаного закладу відмовив.

Незважаючи на вказані недоліки, замовник на порталі публічних закупівель «Prozorro» виклав звіт про виконання вказаного договору – 31 грудня 2017 року.

Окрім цього, при вивченні відомості ресурсів до договору та співвідношення з офіційними даними магазину «VENTS», встановлено факти завищення ціни на вентилятори канальні.

З огляду на це, слідчі у січні 2018 року відкрили кримінальне провадження №42018081120000006 та клопотали у суді про надання дозволу на проведення огляду даху палацу культури, а також про тимчасовий доступ до документів по вказаному договору. Суд ці клопотання задовольнив.

ТОВ «Он Лайн Азов-Юг» належить Владиславу та Тетяні Андрєєвим. Владислав Андреєв володіє часткою (18%) у ТОВ «Азовінтерком», де серед власників також вказується (16%) Ірина Попова – депутат Бердянської міськради від «Нашого краю», вона також голова комісії з питань планування бюджету, соціально-економічного розвитку, промисловості та інвестиційної діяльності. У своїй декларації та формі змін до неї, вона не вказала частку у володінні цією фірмою.

Поліція також розслідує як «Он Лайн Азов-Юг» отримало кошти за незакінчений капітальний ремонт приміщень пральні КУ «Бердянське територіальне медичне об’єднання». Варто зазначити, що доступ до документів поліція по цього кримінальному провадженню не отримала, оскільки не була допитана жодна особа та не з’ясовані інші деталі справи. Також вказувалося, що сторони додатковою угодою продовжили строк виконання робіт до кінця 2018 року. Однак у системі «Прозоро» її не вдалося знайти.

Минулого року фірма отримала у Бердянську щонайменше 12 підрядів на загальну суму 24 млн грн, з найбільших: капітальний ремонт ДНЗ №41 вартістю 8,7 млн грн та реконструкція приміщень ЗОШ №6 вартістю 8,75 млн грн.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 24 квітень, середа 2024
вчора, 23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок