З понеділка - в школу! Карантин завершено

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
23.02.2018 · 11:30 · переглядів - 3238

Двотижневий карантин в бердянських школах завершено. З понеділка, 26 лютого, навчальний процес буде відновлено

З понеділка - в школу! Карантин завершено

На засіданні комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій ухвалили рішення не продовжєувати карантин в загальноосвітніх та дошкільних закладах. З понеділка, 26-го лютого відновлююється навчання.

Члени комісії проаналізували тенденцію рівня захворюваності за поточний тиждень і прийшли до висновку, що пік епедімії вже минув і навчання можна відновлювати.

За інформацією опитування батьків, яку озвучив начальник відділу освіти Володимир Липський, кількість хворих дітей суттєво знизилась і в цілому по місту складає 12,21% від загальної кількості учнів.

Підтвердила тенденцію зниження показника захворюваності на цьому тижні начальник відділу охорони здоров'я Тетяна Марч. В поточному тижні захворіло 399 дитини.

Головний санітарний лікар Бердянська Олександра Кікарош повідомила, що в цілому по місту зберігається тенденція зростання захворюваності - на цьому тижні інфінкувалось на 64 людини більше, ніж на минулому. Однак, відсоток хворих дітей суттєво знизився. В загальній структурі всіх захворівших, дітлахи складають 21%, тоді як 7 днів тому цей показник складав 32%.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 5 травень, неділя 2024
вчора, 4 травень, субота 2024
3 травень, п'ятниця 2024
2 травень, четвер 2024
1 травень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок