В мерії відбулась сутичка між Володимиром Чепурним та активістом Віталієм Олешко

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
27.02.2018 · 12:35 · переглядів - 11027

Група активістів завітала в мерію із запитанням, у зв'язку з чим було перенесено засідання Дорадчого комітету. Отримати відповідь Віталій Олешко разом з однодумцями намагались у міського голови. В результаті спілкування відбулась суперечка зі взаємними обвинуваченнями та подальшою штурханиною.

В мерії відбулась сутичка між Володимиром Чепурним та активістом Віталієм Олешко

27-го лютого на 11-ту годину було призначено засідання Дорадчого комітету при міському голові. Однак, згідно повідомлення мерії, його було скасовано.

«У зв’язку з погіршенням погодних умов внесено зміни до плану роботи виконавчого комітету та його служб, перенесено засідання запланованих нарад, про їх проведення буде повідомлено додатково.»

Членів Дорадчого комітету обурило таке формулювання, адже на їх думку в нинішніх погодних умовах, жодної надзвичайної ситуації не має. Тому і відсутні підстави для перенесення засідання. Активісти на підвищених тонах поспілкувались із заступником мера Григорієм Горячовим, потім з секретарем міськради Олексієм Холодом, після чого завітали до мера Володимира Чепурного.

За словами Володимира Чепурного є перебої з електропостачанням на Косі, 8 березня та на Лісках. Виникають проблеми із транспортним сполученням віддалених мікрорайонів, тому ці питання необхідно оперативно вирішувати. Намагаючись вийти зі свого кабінету на позачергове засідання комісії з надзвичайних ситуацій, один з активістів перекрив вихід з кабінету, після чого посипались взаємні образи Чепурного та Олешко.

Мер обізвав Віталія Олешко «сосунком», після чого порадив йому взяти в руки автомат та захищати Україну. Ця пропозиція міського голови викликала дуже бурхливу реакцію у Віталія Олешко: «Слышишь ты, бык тупой, у меня орден, бл..ь, «За мужність», скотина».

Після цього вже в коридорі виконкому відбулась сутичка між ним та бердянським мером. На інцидент відреагували правоохоронці, які прибули до мерії разом зі своїм начальником Олегом Фомічовим.

Подробиці конфлікту на відео




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок