В Бердянську 228 ліфтів в аварійному стані

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
13.03.2018 · 16:13 · переглядів - 1231

Про це повідомив заступник директора КП «Міськліфт» Владислав Кюрчев на засідання Дня депутата в мерії

В Бердянську 228 ліфтів в аварійному стані

На черговій сесії міської ради пропонується затвердити програму модернізації, капітального ремонту, заміни, диспетчеризації ліфтів та технічної експертизи у житлових будинках міста на 2018 рік. Загальний обсяг фінансування на рік передбачається на рівні 3 мільйони гривень. В цьому ж документі прописані заходи з диспетчеризації ліфтів. На профільній комісії з питань ЖКГ та на послідуючому засіданні Дня депутата представники громадськості спільно з деякими депутатами озвучили цілий ряд недоліків, через які, на їх думку, затвердження програми на даному етапі — недоцільне.

Згідно Програми в 2018-му році планується відремонтувати 42 ліфти та освоїти 300 тисяч гривень для запровадження диспетчеризації. За словами заступника директора КП «Міськліфт» Владислава Кюрчева це дозволить скоротити чисельність ліфтерів, а головне через пульт управління можна буде ліквідовувати та прогнозувати ймовірні поломки підйомників.

На думку депутата Сергія Мартинова запроваджувати ці заходи необхідно і доцільно, однак лише після капітального ремонту ліфтів. Оскільки в інакшому випадку вийде, що на аварійні ліфти будуть встановлені сучасні датчики, а сама проблема функціонування ліфтового господарства залишатиметься актуальною.

В завершенні тривалої дискусії Владислав Кюрчев зазначив, що в місті нараховується всього 338 ліфтів, з них 228 необхідно зупиняти. Тому, на його думку, програму конче необхідно затвердити. В питанні диспетчеризації буде оголошено конкурс, на якому і буде визначено фірму, яка виконуватиме ці види робіт.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок