Перший пішов. На набережній з'явились МАФи

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
24.04.2018 · 16:57 · переглядів - 2032

В мерії не встигли відрапортувати про затвердження комплексної схеми розміщення тимчасових споруд та оголосити дати проведення перших аукціонів, як на набережній з'явились перші МАФи.

Перший пішов. На набережній з'явились МАФи

Гострі суперечки в мерії та судові процеси переходять в активну фазу протистояння власників земельних сервітутів та представників міської влади, які проспект Азовський та вул. Горького визначають як зону ярмарку. Так, 24-го квітня в районі сонячного годинника на Приморській площі з'явились дві споруди.

Заступник міського голови Юлія Дойнова, яка відповідає за організацію та проведення ярмарків в цьому році, наголосила, що вже володіє цією інформацією. Співробітники адміністративного відділу мерії мають встановити власника цих споруд, після чого будуть визначені подальші дії представників влади. Також Юлія Вікторівна зазначила, що в цих місцях взагалі не планується розміщення бодай якихось малих архітектурних форм. Ця територія має бути вільною від тимчасових споруд, продовжують наголошувати в мерії.

А тим часом, ситуація з організацією сезонної торгівлі в Бердянську загострюється. Охорона ярмаркових об'єктів, схоже, в тарифі передбачена. Однак, саму організацію ще не визначено. Тому, якщо встановлені споруди розміщуються згідно паспортів прив'язки, то найближчим часом може відбутись конфлікт між організаторами ярмарку та приватними підприємцями. В цій ситуації цікаво, як будуть поводи себе правоохоронці.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 16 квітень, вівторок 2024
вчора, 15 квітень, понеділок 2024
13 квітень, субота 2024
12 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок