Підозрюваних у вбивстві Віталія Олешко затримано (ОНОВЛЕНО)

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
31.07.2018 · 21:33 · переглядів - 13760

За неофіційною інформацією від побратимів Віталія Олешко, підозрюваних у вбивстві Сармата затримано

Підозрюваних у вбивстві Віталія Олешко затримано (ОНОВЛЕНО)

Четверо чоловік були затримані під Мелітополем. Одного з них вже, начебто, впізнав Андрій Маджаров — побратим Віталія Олешко, який був свідком холоднокровного вбивства. Наразі співробітники поліції працюють зі свідками.

За неофіційною версією, вбивці пересіли з червоної Таврії, яку знайшли в декількох кварталах від місця злочину, на іномарку на євробляхах. Під Мелітополем підозрюваних затримали.

Інформацію про затримання підозрюваного постом на своїй сторінці в мережі "Фейсбук" підтвердив радник голови нацполіції області Руслан Форостяк, але через 20 хвилин після публікації видалив свій пост.

Інформацію про затримання також підтвердив і волонтер, координатор проекту "СтопТеррор" Семен Кабакан.

Як повідомив перший заступник Голови Нацполіції України В’ячеслав Аброськін, для організації розкриття цього вбивства до Бердянська направлений  заступник начальника Департаменту карного розшуку Нацполіції, який керує напрямком розкриття навмисних вбивств. Також на місці знаходиться керівник поліції Запорізької області Сергій Коміссаров.

«Для розшуку та встановлення місцезнаходження вбивці задіяні всі оперативні підрозділи. Висунуто ряд версій щодо вбивства чоловіка. Кожна версія має право на життя. Є певні напрацювання. Розглядаємо версії від замовного вбивства до звичайного побутового. Але занадто рано вказувати на якусь конкретну особу. Можу тільки стверджувати, що у найближчий час зазначене вбивство буде розкрито», – наголосив В’ячеслав Аброськін.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 28 березень, четвер 2024
вчора, 27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок