Поліція затримала ще одного підозрюваного у вбивстві Віталія Олешко

По матеріалам пресс-службы полиции
01.08.2018 · 08:52 · переглядів - 6708

Поліція затримала п’ятьох підозрюваних у вбивстві мешканця Бердянська – В’ячеслав Аброськін

Поліція затримала ще одного підозрюваного у вбивстві Віталія Олешко

Поліцейські зупинили автомобіль з чотирма підозрюваними у місті Василівка Запорізької області. Ще один зловмисник був розшуканий та затриманий поліцейськими у Бердянську. Всі п’ятеро затримані у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Про це сьогодні, 1 серпня, повідомив перший заступник Голови Нацполіції України В’ячеслав Аброськін  – начальник кримінальної поліції. 

В’ячеслав Аброськін розповів, що вжитими поліцією заходами на одній із вулиць Бердянська розшукано автомобіль ЗАЗ, в якому виявлено та вилучено обріз мисливської рушниці. Окрім того, у результаті введення в дію плану «Сирена» на посту у Василівці поліцейські зупинили автомобіль розшукуваних. 

«Ми встановили, що четверо осіб, які перебували в ньому, причетні до вбивства мешканця Бердянська. Паралельно  у Бердянську був затриманий ще один, п’ятий, підозрюваний. На теперішній час всі п’ятеро затримані у порядку ст. 208 КПК України», – повідомив перший заступник Голови Нацполіції.

Він додав, що наразі вирішується питання про оголошення їм про підозру у вчиненні вказаного злочину. 

«Дякую поліцейським за проведену роботу. Також висловлюю подяку нашим громадянам, які не залишились осторонь та активно сприяли поліції у встановленні осіб злочинців», – зазначив В’ячеслав Аброськін.

Досудове розслідування кримінального провадження, відкритого за ознаками ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, триває під процесуальним керівництвом прокуратури. З’ясовуються всі обставини та мотиви вбивства. 

Нагадаємо,  вчора  у Бердянську невідомий вистрелив у 43-річного місцевого мешканця, після чого зник з місця події. Від отриманого тілесного ушкодження потерпілий помер. 




Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок