Жінка повернувшись додому побачила як невідомий нишпорить в її речах

По матеріалам пресс-службы полиции
13.08.2018 · 11:57 · переглядів - 3279

В поліції попередили громадян про необхідність закривати вхідні двері, навіть коли ви знаходитеся вдома або виходите «на хвилинку»

Жінка повернувшись додому побачила як невідомий нишпорить в її речах

В Суботу, 11 серпня близько 8-ї години ранку до Бердянського відділу ГУНП в Запорізькій області зателефонувала мешканка кімнати одного з гуртожитків в мікрорайоні «Колонія». Жінка 1980 року народження повідомляла, що була відсутня у приміщенні нетривалий час, а коли повернулася то побачила невідомого, який тримав у руках планшет і нишпорив у її речах, про це на своїй сторінці в Фейсбук розповів начальник Бердянскої поліції Олег Фомічов.

На місце негайно виїхав наряд сектору реагування Бердянського відділу поліції у складі Олександра Мітрофанова і Олександра Бакуменка, які затримали раніше засудженого жителя міста 1978 року народження. 

По даному факту слідчим відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка), санкції за якою передбачають покарання у вигляді позбавлення волі до 6-ти років. Підозрюваного затримано згідно ст.208 Кримінального процесуального кодексу і поміщено до ізолятору тимчасового тримання Бердянського відділу поліції.

Існує категорія квартирних злодіїв, які скоюють крадіжки шляхом перевірки на закриття вхідних дверей. Вони спрямовано ходять по під’їздах багатоквартирних будинків і перевіряють ручки замків. У разі, коли двері виявляються незачиненими, тихо заходять, беруть те ще лежить зверху і швидко покидають місце злочину. Прийміть до уваги цей випадок і не допускайте таких помилок.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 8 травень, середа 2024
вчора, 7 травень, вівторок 2024
6 травень, понеділок 2024
5 травень, неділя 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок