В Бердянську за місяць витратили 155 тисяч гривень на «собаче питання»

По матеріалам пресс-службы исполкома
20.08.2018 · 14:13 · переглядів - 855

Відбулась робоча нарада щодо Програми регулювання чисельності безпритульних тварин

В Бердянську за місяць витратили 155 тисяч гривень на «собаче питання»

Минулої п’ятниці під керівництвом заступника міського голови Григорія Горячова відбулася робоча нарада з обговорення Програми регулювання чисельності безпритульних тварин, а саме обговорення співпраці громадської організації “Служба захисту тварин” з виконкомом (координація, прийом заявок, закриття форм тощо). Але одна зі сторін, а саме виконавець послуг, ГО “Служба захисту тварин”, не з’явилася на нараду. Тож питання представників громадськості щодо фінансової звітності та оплати праці співробітників організації залишилися без відповіді.

Горячев Григорий

— Тут виникли внутрішні непорозуміння, але нам це не цікаво, нам важлива робота. Ми максимально конструктивно налаштовані, відкриті. Але за кожну копійку бюджетних коштів звіт повинен бути 100-відсотковий, — наголосив заступник міського голови Григорій Горячов. — Не хотілося б негативу всередині самої організації та з боку представників громадськості, зацікавленої у подальшій роботі програми. Тож мета нашої зустрічі була зняти увесь негатив та продовжити працювати.

Григорій Григорович висловив сподівання, що на наступну таку зустріч з’явиться Валентина Мамай або представник її організації та усі крапки над “і” щодо усіх питань будуть поставлені.

Під час наради також розповіли про систематизовану роботу з прийому заявок щодо відлову безпритульних собак. Нагадаємо, що мешканці міста можуть повідомляти про скупчення безпритульних тварин у письмовому вигляді до каб. №3 виконкому або за телефоном колл-центру 15-55 з 8:00 до 17:00, у екстрених випадках просимо повідомляти чергового виконавчого комітету за телефоном (06153) 6-18-88 (цілодобово).

На нараді також повідомили, що з 25 липня вже відловили 131 дорослу собаку та 47 цуценят на загальну суму 47 тис 760 грн. Стерилізовано 117 дорослих собак на 83 тис 150 грн, вакциновано 47 цуценят на 24 тис 346 грн.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок