Азовський проспект та вулицю Горького цієї осені озеленять

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
29.08.2018 · 08:39 · переглядів - 1130

760 тисяч гривень виділять з міського бюджету на озеленення території центральної частини міста, на якій проходить ярмарок

Азовський проспект та вулицю Горького цієї осені озеленять

Міський голова Володимир Чепурний закликав керівника КП “Зеленгосп” Володимира Шаповалова вже продумати, які саме заходи будуть виконуватись з озеленення на Азовському проспекті та вулиці Горького.

760 тисяч — чимала сума для проведення заходів з озеленення. Однак, враховуючи, що не так давно цілий ряд об'єктів видавався підприємцям та депутатам саме під озеленення, цифра вражає. Зрозуміло, що по факту, нових зелених насаджень ніхто не висаджував, навіть навпаки — газони з центральних вулиць майже зникли. Тимчасові споруди розташовувались або безпосередньо на зеленій зоні, або впритул до неї, тож люди вимушені були пересуватись через газон.

Чи можна буде вважати ефективним освоєння коштів, якщо в наступному році буде збережено подібний підхід до організація ярмарку в Центрі міста? Навряд. Однак сьогодні влада три чверті мільйона гривень виділяє на озеленення набережної та Азовського проспекту.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 28 березень, четвер 2024
вчора, 27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок