Підрядник відремонтував два кабінети у ЗОШ №16

По матеріалам пресс-службы исполкома
05.11.2018 · 16:43 · переглядів - 871

Підрядна організація відремонтувала у ЗОШ №16 два кабінети, які були пошкоджені через погодні умови

Підрядник відремонтував два кабінети у ЗОШ №16

5 листопада діти після канікул вийшли на навчання. У ЗОШ №16, де триває капітальний ремонт покрівлі за кошти міського бюджету, через погодні умови були пошкоджені декілька кабінетів. Підрядна організація ТОВ “Нікопольська-СТК”, яка виконує роботи, надала лист-гарантію щодо усунення пошкодження учбових приміщень, викликаних дощем, за власний кошт до початку навчання. Чи виконані ці зобов’язання сьогодні перевіряла заступник міського голови Юлія Дойнова. Вона разом із начальником відділу освіти Володимиром Липським, завідувачем відокремленого підрозділу “Бердянський міськрайонний відділ Державної установи “Запорізькій обласний лабораторний центр МОЗ України” Олександрою Кікарош та представниками батьківського комітету оглянули відремонтовані кабінети.

Як розповів начальник відділу технічного нагляду управління капітального будівництва виконкому Антон Федюкович, у двох кабінетах проведені відновлювальні роботи. Були зняті пінополістирольні картки, прогрунтовані та приклеєні. Місця, де було затікання, оброблені спеціальним розчином, підклеїли шпалери. Спеціалісти відокремленого підрозділу “Бердянський міськрайонний відділ Державної установи “Запорізькій обласний лабораторний центр МОЗ України” зробили заміри вологості, температури та руху повітря. У цих кабінетах вони відповідають нормі і діти сьогодні там вже навчалися.

Дойнова Юлия

“Підрядник дотримався зобов’язань, відновив два кабінети, туалет, де було невеличке затікання. На сьогодні в нас ще два відкритих питання — кабінет 2Г класу, який постраждав найбільше, та плита у холі початкової школи. Далі управління капітального будівництва виконкому буде працювати з підрядником по цих питаннях”, - відзначила заступник міського голови Юлія Дойнова.

У кабінеті, який постраждав найбільше, зараз проводиться демонтаж та просушка паркету, після чого його буде перекладено. Коли вологість у кабінеті буде у нормі, буде відновлено стелю та шпалери.

Що стосується ремонту покрівлі, то, за інформацією Антона Федюковича, над корпусом початкової школи завершується укладання першого шару двошарового гідроізоляційного килиму з рулонних матеріалів. За пару днів роботу буде завершено і можна буде не боятися дощів.




Останні новини Бердянська
вчора, 23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок