З державної субвенції в 13,4 млн. – 12,8 мільйонів спрямують на ремонт доріг

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
22.12.2018 · 18:09 · переглядів - 466

Наприкінці року Бердянськ отримав державну субвенції в розмірі 13.4 мільйона гривень. Чинне законодавство дозволяє переносити освоєння бюджетних коштів на наступний рік, тож на позачерговій сесії міської ради визначили напрямки, куди будуть спрямовані ці кошти

З державної субвенції в 13,4 млн. – 12,8 мільйонів спрямують на ремонт доріг

Так, з 13,4 мільйонів гривень на ремонт доріг буде спрямовано 9,4 мільйони, на ремонт внутрішньодворових територій – 3,4 мільйони, на тротуари 836 тисяч і придбання зупинок та засобів малої механізації – 181 тисяча гривень.

Начальник фінансового управління Наталя Бочкова, міський голова Володимир Чепурний, секретар міськради Олексій Холод, депутат Володимир Безверхий та інші обранці впродовж обговорення питання і в подальшому ході сесійного засідання енергійно повторювали, що кошти Бердянськ отримав завдяки Олександру Пономарьову. Більше того, в порівнянні з іншими містами країни, які наприкінці року отримали субвенцію саме Бердянськ може похвалитись найбільшим розміром виділених державних коштів. Усвідомлюючи реалії нинішньої політичної кон’юнктури значне виділення коштів на округ виступає в якості «подяки» або «заохочення» для депутатів, які тісно співпрацюють  з чинною владою та наближеними до них, також для подальшої плідної співпраці.

Практика попередніх років засвідчує, що ремонтні роботи доріг в місті виконуються виключно фірмою зі сфери інтересів народного депутата. 12,8 мільйонів гривень – приємний бонус до Нового року.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок