Курортний сезон-2018: висновки з проблем зроблено. Відключення світла і води повторюватимуться

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
09.01.2019 · 14:12 · переглядів - 1274

Суперечливі прогнози на наступний рік зробили сьогодні секретар міської ради Олексій Холод та міський голова Володимир Чепурний.

Курортний сезон-2018: висновки з проблем зроблено. Відключення світла і води повторюватимуться
Фото Татьяны Черемисиной

На першій в цьому році прес-конференції з журналістами представники влади звітували по своїм галузям за виконану роботу в минулому році. Секретар міської ради Олексій Холод озвучив основні показники курортного сезону 2018.

Холод Алексей

В порівнянні з 2017-м роком відпочивальників в Бердянськ приїхало трохи менше. Це пов'язано зі станом траси, повідомленнями про закриття Азовськго моря на військові навчання та погодними умовами. Туристичний збір склав 1,2 мільйони гривень. В рамках підготовки до курортного сезону проводились “Дні Бердянська” в інших містах України, було запущено рекламну кампанію. Всього на ці заходи витрачено 1,4 мільйони гривень, - повідомив секретар міської ради Олексій Холод.

Крім того, в оздоровчих закладах відпочило близько 90 тисяч людей. Залізницею до Бердянська приїхало 203 тисяч чоловік.

В своєму виступі заступник мера Юлія Дойнова повідомила, що під час ярмарку “Курортний сезон-2018” було реалізовано 113 місць на суму 5,7 мільйонів гривень. Проблеми, які в минулому році супроводжували ярмарку, ми детально характеризували в наших попередніх матеріалах.

Однак, в своїх звітах представники влади жодним чином не зупинились на проблемах, які минулого літа супроводжували курортний сезон, тож журналісти нагадали про систематичні відключення води, перебої з електроенергією, вкрай незадовільною роботою міського транспорту, особливо на маршурутах, які курсують курортними мікрорайонами, проблеми з вивезенням комки з міських пляжів і т.д. Чи враховуватимуть недоліки минулого сезону місцеві чиновники при підготовці до оздоровчого сезону? Відповідь на це запитання дали і секретар міської ради і міський голова.

Холод Алексей

І по воді і по світлу мережі не витримують. Наші комісії проводили перевірки приватних готельних комплексів в курортних мікрорайонах. Цю роботу ми продовжимо і в наступному році. Ми зробимо все, щоб подібного не повторилось. Це ж стосується і громадського транспорту. Кошти на вивезення комки передбачимо — відповів Олексій Холод.

В свою чергу, Володимир Чепурний більш стримано прокоментував перспективи курортного сезону 2019-го року. Мер відзначив, що перебої зі світлом та водою, так чи інакше будуть. Влада поступово вирішує проблеми із водопостачанням та проводить перемовини з керівництвом обленерго, однак проблеми одразу не вирішаться. Для цього необхідні значні кошти та час.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок