Бердянський порт прийняв 26 комплектів вітрогенераторів для Приморської ВЕС-1

По матеріалам прес-служби БМТП
22.01.2019 · 08:53 · переглядів - 1205

Ввечері 17-го січня до Бердянського порту зайшло судно “BBC Bahrain” із партією башт для Приморської ВЕС-1. Таким чином, ДП “Бердянський морський торговельний порт” прийняв всі 26 комплектів в рамках першого етапу будівництва вітроелектростанції.

Бердянський порт прийняв 26 комплектів вітрогенераторів для Приморської ВЕС-1

Розвантаження “BBC Bahrain” почали рано вранці 18-го січня. Вантаж опрацьовували комплексні бригади - №1, №2, №3, №4. Спеціалісти порту в черговий раз продемонстрували високий рівень професійної майстерності в роботі з унікальним для Бердянського порту вантажем.

Сучасне обладнання для будівництва Приморської ВЕС компанії “ДТЕК” постачала фірма “General Electric”. Всього, з серпня по січень, з комплектами лопатей, башт, гондол та хабів до порту заходило 12 суден. З негабаритним вантажем працювали найдосвідченіші фахівці підприємства — для лопатей та башт була розроблена технологія вивантаження спареними кранами, хаби та гондоли — плавкраном або судновими кранами.

Успішність та оперативність в обробці коштовних вантажів стала можливою завдяки злагодженій співпраці та професіоналізму фахівців фірми “Холлеман Україна”, які зі свого боку також відзначили високий рівень майстерності бердянських докерів-механізаторів та всіх співробітників, які були задіяні в опрацюванні комплектуючих вітряків.

Для розміщення обладнання, на території ДП “БМТП” виділено обширні території. Загальна складська площа для зберігання вітрогенератоів — 50 000 м.кв. Планування вулиць міста та під'їздів до порту, широкий проспект з прямим виїздом на трасу максимально сприяють партнерам з “Холлеман Україна” в транспортуванні великогабаритних вантажів.

Набутий досвід роботи дозволяє розраховувати ДП “БМТП” на підписання нових контрактів з обробки комплектів вітрогенераторів. В планах державного порту на 2019-й рік — розширення складських площ для зберігання вітряків. Працюємо далі.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок