Суд зобов'язав кафе Fayna Ukraina демонтувати дерев'яний літній майданчик

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
01.03.2019 · 16:29 · переглядів - 2988

Господарський суд Запорізької області своїм рішенням зобов'язав приватного підприємця демонтувати дерев'яну конструкцію літнього майданчика по Азовському проспекту.


Конфлікт приватного підприємця з Бердянською мерією триває з 2016-го року. 18 лютого 2016 року міська рада відмовила бізнесмену в продовженні оренди земельної ділянки. У зв'язку з цим підприємець був зобов'язаний звільнити майданчик від двоповерхової дерев'яної споруди. Однак, дане рішення було проігноровано. Справа перейшла до суду. Вердикт виніс Господарський суд Запорізької області. Підприємця зобов'язали звільнити земельну ділянку від забудови і повернути її у власність громади в тому ж стані, в якому майданчик передавався в оренду.

Не виключено, що дане рішення може бути оскаржено в апеляції

В такому випадку конфліктна ситуація затягнеться. Враховуючи, що в Бердянську вже розпочалось протистояння між підприємцями-власниками земельних сервітутів та владою, можна констатувати, що весняний етап підготовки до курортного сезону охарактеризуються гучними заявами з обох боків з приводу організації сезонної торгівлі влітку 2019-го.




Останні новини Бердянська
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024
16 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок