Іван Братеньков: "Всі зливостоки спрацювали нормально. Загрози підтоплення в Колонії немає"

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
15.04.2019 · 12:01 · переглядів - 1795

Затяжний дощ з неділі на понеділок не додав проблем комунальним службам та містянам, переконаний керівник КП «Бердянськекотранс» Іван Братеньков.


Братеньков Иван

Сьогодні зранку ми об’їхали все місто, оглянули, як спрацювали зливостоки. Жодних проблем ми не виявили. Більше того, на каналах на 8-му березня рівень води підвищився всього на декілька сантиметрів. Ми думали, що буде необхідно «відкривати» лиман, але такої потреби наразі немає, - повідомив Іван Братеньков.

Довготривалі опади – привід для турбот мешканців Колонії та частини Слобідки, які перебувають під загрозою підтоплення. Через непорозуміння з Обленерго частина насосних станцій в цих мікрорайонах залишилась без електропостачання. В разі підвищення рівня ґрунтових вод насосні станції відкачують паводок до земляних каналів.

За інформацією Івана Братенькова знеструмленою залишається одна насосна станція. Однак, комунальники в будь-який момент готові під’єднати генератор для запуску насосів. Проте, наразі, необхідності в запуску насосних станцій немає, запевняє директор КП «Бердянськекотранс». Комунальні служби моніторять ситуацію з рівнем ґрунтових вод і готові до відкачки води.




Останні новини Бердянська
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок