Военкома Токмацького військкомату затримали на хабарі

По матеріалам ДБР
10.05.2019 · 17:03 · переглядів - 3810

Начальник відділення Токмацького військкомату вимагав та отримав 500 доларів США від офіцера запасу за те, щоб не викликати його на 10-ти денні збори офіцерів запасу.


Слідчі теруправління Державного бюро розслідувань, розташованого у м. Мелітополі, за процесуальним керівництвом Військової прокуратури Запорізького гарнізону Південного регіону України затримали начальника відділення Токмацького об’єднаного міського військового комісаріату Запорізької області під час отримання неправомірної вигоди.

За попередніми даними, начальник відділення Токмацького військкомату вимагав та отримав 500 доларів США від офіцера запасу за те, щоб не викликати його на 10-ти денні збори офіцерів запасу.

Посадовця військкомату затримали в порядку ст. 208 Криміінально процесуального кодексу України. Затриманому готується повідомлення про підозру у вимаганні та одержані неправомірної вигоди (ч.3 ст. 368 Кримінального кодексу України)

У разі доведення вини, підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.



Читайте далее

Новини за сьогодні

Статті
 
На початок