Ремонт дороги в дощ. Підрядник спростував інформацію про порушення правил укладки асфальту

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
13.05.2019 · 17:17 · переглядів - 1866

12-го травня місцеву інтернет-спільноту обурив черговий приклад укладки асфальту під час дощу. Відповідні фото в нашій офіційній групі в мережі Фейсбук опублікували одразу декілька користувачів. Наступного дня, провладний сайт опублікував матеріал, в якому підрядник спростовує інформацію про проведення робіт під час дощу.

Ремонт дороги в дощ. Підрядник спростував інформацію про порушення правил укладки асфальту

Ремонт Східного проспекту виконує відома в Бердянську фірма "Бердянськбудтрест". На провладному інформаційному ресурсі 13-го травня опублікували матеріал, в якому наводяться слова представника підрядної організації (без конкретики, хто саме дає коментар), де спростовується інформація про проведення робіт під час дощу. Наводимо скрін публікації.

Комментарий подрядчика

Для даної фірми ремонт дорожнього покриття під час дощу — не нова практика. Однак, якщо раніше нас переконували, що застосовується передова і надсучасна технологія, яка дозволяє класти асфальт під час дощу, то зараз просто запевняють, що техніка не працювала...

Практика попередніх років, свіжий приклад роботи підрядної організації засвідчує, що в Бердянську ремонтують дороги лише для освоєння бюджетних коштів. Якість такого ремонту бердянці мають змогу спостерігати на власні очі. Тим часом, доки місцевий олігарх успішно освоює бюджетні кошти, містян намагаються переконати не вірити власним очам і опублікованим фото — правда лише там, де вигідно місцевому мастильному магнату.

Фото - Дмитро Литвиненко, Леонід Силков




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок