У ПриватБанку повідомили, скільки грошей повинен повернути Коломойський

Бердянськ 24
07.06.2019 · 09:39 · переглядів - 653

За даними ПриватБанку, компанії, пов'язані з колишнім акціонером, винні банку 212 млрд грн

У ПриватБанку повідомили, скільки грошей повинен повернути Коломойський

Підтверджений аудитом борг, пов'язаних з Ігорем Коломойським осіб і компаній, перед ПриватБанком становить 212 млрд грн. Про це повідомила в інтерв'ю НВ Бізнес заступник голови правління ПриватБанку Галина Пахачук.

За її словами, борг становить 212 млрд грн. Крім того, коли зростає курс, збільшується і зобов'язання по валютній позиції.

 - Компанії, ймовірно підконтрольні колишнім власникам банку, на сьогодні в гривневому еквіваленті винні банку 240 млрд грн. 212 млрд з них підтверджені аудиторським висновком кредити плюс відсотки, які нараховані, але не отримані. І відповідно, коли зростає курс, збільшується і зобов'язання по валютній позиції, - сказала Пахачук.

У квітні українські суди винесли ряд рішень по націоналізації ПриватБанку на користь Ігоря Коломойського. 18 квітня Окружний адмінсуд Києва визнав незаконною націоналізацію і рішення НБУ, яким було визначено перелік пов'язаних з ПриватБанком осіб. Печерський районний суд Києва 20 квітня ухвалив рішення про розірвання договору особистого поручительства Коломойського по кредитах рефінансування ПриватБанку.



Читайте далее

Новини за сьогодні

Статті
 
На початок