Боротьбу з комарами призупинено. Причина — вітряна погода

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
11.06.2019 · 14:18 · переглядів - 1255

На черговій апаратній нараді директор КП “Профдизінфекція” Геннадій Проценко повідомив про хід робіт з ліквідації комарів


 - Боротьбу з комарами ми розпочали з другої половини травня. Наразі роботи призупинено через погодні умови. Вітер заважає опрацьовувати хімікатами місця розмноження комах на відкритих місцевостях. Однак, ми продовжуємо ліквідовувати личинки в зливосточній системі міста. Сьогодні там можуть вилупитись мільйони комах, тому найближчим часом ми завершимо цю роботу. Працювати на лиманах плануємо з четверга, принаймні на цей день синоптики прогнозують затишну, суху погоду, - повідомив Геннадій Проценко.

Міський голова Володимир Чепурний, в свою чергу, закликав керівників ОСББ та обслуговуючі житловий фонд компанії, передбачати кошти на закупівлю хімічних речовин і опрацьовувати підвали багатоквартирних домів.

Чепурной Владимир

 - Ми маємо комплексно підходити до боротьби з комарами. Якщо ми травимо комах на лиманах, в зливостоках, то паралельно це необхідно роботи і в підвалах багатоквартирних будинків, - заявив Володимир Чепурний.

Незважаючи на абсолютно правильний підхід міського голови, який він публічно озвучує, цьогорічну кампанію по боротьбі з комарами — провалено.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок