Раптово: Росія збирається запросити кримських «депутатів» у ПАРЄ

По матеріалам 24 каналу
26.06.2019 · 11:14 · переглядів - 528

ПАРЄ проголосувала за повернення російської делегації до роботи асамблеї. У Росії уже заявили про намір запросити кримських «депутатів» приєднатися до делегації


Віце-спікер Державної думи Російської Федерації Петро Толстой зазначив, що "депутати" анексованого Криму можуть представити свою точку зору щодо всіх подій, пише RFI.

 - Якщо питання Криму буде дискутуватися на ПАРЄ, звичайно, і "депутати", обрані від Криму, і сенатори можуть стати членами делегації та представити точку зору кримчан на те, що відбувається, – сказав російський політик.

Загалом у Кремлі зраділи прийняттю проросійської резолюції ПАРЄ, яка дозволяє їхній делегації повернутися. Там заявили, що Парламенська асамблея без них "працювати не може" та озвучили готовність "роз’яснювати ситуацію" з окупованим Кримом.

Парламентська асамблея Ради Європи ухвалила резолюцію, яка передбачає зміну санкційного режиму та повернення Росії до роботи у ПАРЄ без обмежень права голосу. За ухвалу резолюції проголосували 118 депутатів, 62 – проголосували проти, 10 – утримались. Декілька депутатів спробували виправдатися за свої голоси.



Читайте далее

Новини за сьогодні

Статті
 
На початок