10-річний хлопчик з Бердянська потребує допомоги

По матеріалам ТВ5
10.07.2019 · 08:41 · переглядів - 4863

Важко повірити, але десятирічний хлопчик, який вміє спритно плавати в морі, практично не вміє ходити. Богдан народився з вродженою патологією, яка прирікала його на життя в інвалідному візку. І зараз він потребує допомоги.


Першу операцію Богданові зробили  у Запоріжжі в обласній дитячій лікарні, коли малюкові було всього кілька днів від народження. Всього ж за 10 років свого життя хлопець переніс 14 операцій.

Щоб вони мали ефект і хлопчик став ходити, необхідний цілий комплекс реабілітаційних заходів. І це треба робити постійно.

Перед усім,  це плавання. Зараз літо, тому тренування  відбуваються у морі, під постійним наглядом батька. Ще один спосіб тренування — катання на велосипеді.

Триколісний велосипед, спеціально сконструйований для Богдана, не тільки дозволяє тренувати ноги, але і бути більш мобільними, більше проводити часу з друзями. Але найбільше хлопчик хоче подолати важку недугу.

На черзі у Богдана — ще одна операція. Зі своїми проблемами батько і син без сторонньої допомоги не впораються. Мама Богдана померла кілька років тому. Через те, що синові потрібен постійний догляд, Максим змушений був залишити роботу.

Якщо хтось хоче допомогти Богданові зібрати кошти на операцію, за подробицями звертайтеся за телефоном, який ви бачите на екрані.




Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок