Юрій Щуклін: я за вибори без криміналу!

Бердянськ 24
19.07.2019 · 10:43 · переглядів - 317

18 липня слідчими суддями Бердянського міськрайонного суду Запорізької області задоволено дві окремі скарги на бездіяльність Бердянського міського відділу поліції ГУНП України в Запорізькій області та зобов’язано внести до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про вчинення двох окремих кримінальних правопорушень за ознаками злочину, передбачених ч. 3 ст. 160 КК України та розпочати досудове розслідування

Юрій Щуклін: я за вибори без криміналу!
На правах політичної реклами

Нагадаємо, що станом на 12 липня 2019 року до Бердянського міського  відділу поліції ГУНП України в Запорізькій області надійшло дві заяви про вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 160 КК України,  а саме:  здійснення передвиборної агітації командою кандидата в народні депутати України Пономарьова О.С., суб’єкт висування - політична партія «Опозиційна платформа – За життя», шляхом надання виборцям, підприємствам, установам, організаціям неправомірної вигоди або надання безоплатно товарів, що є непрямим підкупом виборців.

Проте, 12.07.2019 на просторі інформаційного Інтернет-ресурсі brd24.com з’явилася інформація про те, що заяви про підкуп виборців розглянуто в порядку Закону України «Про звернення громадян» та припинено перевірку щодо наявності ознак порушення виборчого законодавства.

В Бердянському міському  відділі поліції ГУНП України в Запорізькій області цю інформацію спростували, хоча й підтвердили, що досудове розслідування досі не розпочато.

Відмова у реєстрації заяви чи повідомлення про кримінальне правопорушення діючим кримінальним процесуальним законодавством не допускається. Але, як показує практика, чи то в силу корумпованості, чи то в силу непрофесійності, обов’язок слідчого невідкладно внести відповідні відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та почати розслідування, не завжди виконуються.

Слідчими суддями відновлено порушені права заявників завдяки команді Щукліна Ю.М. Маємо сподівання на чесне та неупереджене досудове розслідування.

 

Матеріали, що публікуються з позначкою "На правах політичної реклами", відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з позицією редакції порталу




Останні новини Бердянська
сьогодні, 24 квітень, середа 2024
вчора, 23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок