Поліція Бердянська поза політикою і готова для забезпечення вільного волевиявлення громадян

По матеріалам прес-служби Бердянського відділу Нацполіції
19.07.2019 · 12:12 · переглядів - 425

Звернення начальника Бердянського відділу поліції Володимира Вашедського до жителів міста Бердянська і Бердянського району


Шановні жителі і гості міста Бердянська і Бердянського району!

На 21 липня призначені позачергові вибори народних депутатів до Верховної Ради України. Для забезпечення виборчого процесу, реалізації законного права громадян на вільне волевиявлення всі підрозділи Національної поліції України і Бердянського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області у т.ч., переведені на посилений варіант несення служби. Від сьогодні, для збереження документації, недопущення надзвичайних подій, всі дільниці в нашій зоні відповідальності взяті під цілодобову охорону. Створені додаткові слідчо-оперативні групи, групи швидкого реагування, розроблені маршрути патрулювання районів виборчих дільниць і прилеглої території. Для невідкладного реагування на можливі правопорушення налагоджений зв'язок з міжрайонними судом і прокуратурою. В охороні публічного порядку також задіяні військовослужбовці Національної гвардії в/ч 3033, бійці спецпідрозділу МВС «Скіф», співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій.

З повною відповідальністю заявляю, що співробітники Бердянського відділу поліції поза політикою і готові для забезпечення вільного волевиявлення кожного громадянина незалежно від його політичного уподобання. Свою неупередженість, професіоналізм ми довели під час I–II туру виборів Президента України, коли не було допущено жодного серйозного правопорушення.

З початку передвиборчої кампанії до Бердянського відділу поліції надійшло 32 повідомлення про ймовірні порушення виборчого законодавства. Всі вони зареєстровані в журналі обліку інформації Бердянського відділу поліції і по ним проводяться перевірки згідно чинного законодавства. Вже складено і направлено до суду 4 протоколи про адміністративні правопорушення за ст. 212-13 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Виготовлення або розповсюдження друкованих матеріалів передвиборної агітації, які не мають відомостей про установу, що здійснила друк, їх тираж, інформацію про осіб відповідальних за випуск). У двох випадках відкриті кримінальні провадження за ознаками ч. 2 ст. 160 (Підкуп виборця, учасника референдуму). і ч.1 ст.125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. За цими фактами тривають досудові розслідування.

 Звертаюсь до жителів міста Бердянська і Бердянського району з проханням проявити повагу до права вибору інших громадян, утриматися від порушення чинного законодавства. Про всі відомі правопорушення негайно повідомляти до Бердянського відділу поліції за адресою:    м. Бердянськ, вул. Грецька, 5, телефони довіри: 4-72-02- приймальна начальника відділу поліції, 3-51-02 – чергова служба, 102 – цілодобово, безкоштовно з усіх видів зв’язку або іншим зручним для вас способом. Запевняю, що жодне повідомлення, виявлений факт правопорушення не залишаться без належного оперативного реагування співробітників поліції згідно чинного законодавства України.

 

З повагою, начальник Бердянського відділу поліції Володимир Вашедський




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок