Вибори директора: в БСШ №16 заявляють про тиск з боку влади. В мерії гарантують прозорий конкурс

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
26.07.2019 · 11:05 · переглядів - 3711

В Бердянську розпочались конкурси на посади директорів шкіл та дитячих садочків. В спеціалізованій школі №16 заявляють про втручання в конкурсну процедуру з боку керівництва міста та відділу освіти


Представники школи вважають, що заступник міського голови Юлія Дойнова та начальник відділу освіти Володимир Липський «лобіюватимуть» на посаду директора БСШ №16 альтернативну кандидатуру до нині діючого керівника Наталі Кондратюк. З цього приводу 25-го липня представники профспілкового комітету школи зустрічались з секретарем міської ради Олексієм Холодом та профільним заступником мера Юлією Дойновою. На 17:00 26-го липня керівників міста запросили на збори трудового колективу та батьківського комітету.

З приводу озвучених підозр представниками 16-ї школи за коментарем ми звернулись до заступника міського голови Юлії Дойнової.

Дойнова Юлия

 - Наразі проходить процедура конкурсного відбору керівників 20-ти навчальних закладів. Всі учасники конкурсу надали необхідний пакет документів і були допущені до відбору. Ми не можемо впливати на цей процес – заборонити або не прийняти документи ми не маємо права. З приводу заяв про тиск чи «лобіювання» одного з конкурсантів по 16-й школі – навіть не буду коментувати. Це чиясь особиста думка. Жодного тиску на жодного з конкурсантів з боку комісії не відбувається. Конкурсна комісія працюватиме прозоро у відповідності до закону, - прокоментувала Юлія Дойнова.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 28 березень, четвер 2024
вчора, 27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок