Узгодження формули Штайнмайера: що кажуть українці в окупації

По матеріалам ЛІГА.Новини
02.10.2019 · 11:41 · переглядів - 652

Проукраїнські жителі захопленого бойовиками Луганська переконані, що президент Володимир Зеленський «може потрапити у пастку росіян»

Узгодження формули Штайнмайера: що кажуть українці в окупації

Проукраїнські жителі тимчасово окупованого Луганська негативно поставилися до того, що вчора на засіданні Тристоронньої контактної групи Україна погодила формулу Штайнмайера Донбасом. Про це вони повідомили LIGA.net на правах анонімності.

 - Розчарований Зеленським. Очевидно, що раніше думав про нього краще, ніж він є насправді. Вважаю, що ніяких "формул" з Росією підписувати не можна. Тим більше, незрозуміло, чому цю "формулу" приписують Штайнмайеру, якщо насправді це формула Лаврова-Путіна, - підкреслив луганчанин Андрій.

Інший співрозмовник додав, що проросійські жителі позитивно оцінили "рішення Зеленського".

 - Вважаю, що Зеленський в гонитві за дешевою популярністю може прос*ати країну. Так, тут дуже цікавляться, стежать, дивляться "раша-ТВ". Я сам вчора дізнався про підписання, а не узгодження, за російськими новин. Там суцільне радість, і серед проросійських жителів - теж, - уточнив луганчанин Андрій.

Ще одне джерело в місті розповіло, що вчорашнє рішення по Донбасу зараз - "тема номер один" в Луганську.

 - Засмучена, прогнози найпесимістичніші у мене особисто. Зеленському я не вірю, тим більше, що він так конкретно і не сказав, що саме вони там погодили. Сумно, що все приховують від простих українців, а потім капітуляцію піднесуть як "велику перемогу", - пояснила луганчанка Марина.

За її словами, місцеві вибори на окупованому Донбасі на умовах, які можуть спричинити втрату суверенітету України, недопустимі.

 - Вона-то (влада Росії, - ред.) Як раз нічого не приховує і прямо зараз озвучує свої плани: розведення, але не виведення російських військ, вибори, амністія бойовиків, навіть зміна української Конституції. Так, це, однозначно, здача інтересів. Зеленський може свідомо і не хоче здавати наші інтереси, але він вважає себе великим миротворцем і визволителем. Женеться за цим і може потрапити у пастку росіян, так ми втратимо суверенітет і соборність, - переконана жінка.



Читайте далее

Новини за сьогодні

Статті
 
На початок