Делегації США та ЄС відвідують Бердянськ

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
30.10.2019 · 11:22 · переглядів - 818

Сьогодні, 30-го жовтня Бердянськ приймає делегації Європейського Союзу та Сполучених Штатів Америки. В стінах мерії відбулась офіційна зустріч керівництва міста з поважними делегатами.

Делегації США та ЄС відвідують Бердянськ

Голова делегації, координатор допомоги США для Європи, Євразії і Центральної Азії Джеймс Куліковскі відзначив, що представників делегації цікавить, які зміни відбулись в регіоні за останні місяці.

Своїм візитом ми хотіли б дати чіткий сигнал, що між США та ЄС є потужний союз у підтримці України, - наголосив Джеймс Куліковскі.

Керівник Групи підтримки України Пітер Вагнер вже вдруге відвідує Бердянськ. Останній його візит припав на аварію на каналізаційному колекторі, тому в своєму вітальному слові Пітер Вагнер висловив сподівання, що місто змогло вирішити серйозну проблему. В глобальному плані планується, що ЄС допоможе реалізувати інфраструктурні проекти, які дозволять поєднати наш регіон з рештою України.

Від імені міської влади поважну делегацію вітав секретар міської ради Олексій Холод який розповів про основні реалізовані соціальні проекти в Бердянську за підтримки європейських та американських організацій.




Останні новини Бердянська
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок