Камери відеоспостереження виконкому зафіксували дивний випадок

По матеріалам пресс-службы исполкома
11.11.2019 · 17:30 · переглядів - 9244

В Бердянську з 2018 року діє міська програма «Безпечне місто Бердянськ на 2018-2021 роки". В місті вже встановлено понад 50 камер відеоспостереження з необхідним програмним забезпеченням та устаткуванням.


Територіально розподілена система відеоспостереження є власністю Бердянської міської ради і забезпечує відеоспостереження за міськими об’єктами з масовим перебуванням людей (площі, вулиці та інші місця найбільш масового скупчення людей, транспортні засоби колективного використання, тобто потенційно криміногенні ділянки міста) з передачею оперативної інформації в центр управління Системою в приміщенні Бердянського відділу поліції ГУНП України у Запорізькій області. Вже неодноразово відеозаписи з камер допомагали у розкритті різних злочинів.

А на минулому тижні камери відеоспостереження виконкому зафіксували дивну поведінку чоловіка, який розкидав мертвих птахів на проїзжій частині біля входу у будівлю виконкому. Зазначимо, що звернень від мешканців міста в цей день з цього приводу до служб виконкому не надходило. Про даний факт було офіційно повідомлено Бердянській відділ поліції для притягнення винної особи до адміністративної відповідальності.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок