Бердянськ отримає 8,8 млн. грн з обласного бюджету на ремонт каналізаційного колектора

По матеріалам прес-служби виконкому БМР
13.12.2019 · 11:35 · переглядів - 583

12 грудня відбулася чергова 34 сесія Запорізької обласної ради. Одним з питань порядку денного було виділення 8,8 млн. грн. з екологічного фонду обласного бюджету в 2020 році на ремонт каналізаційного колектора в Бердянську


На початку пленарного засідання до сесії із закликом підтримати це рішення та не допустити екологічної загрози звернулися голова фракції партії «Наш край» Сергій Кальцев і обласні депутати від Бердянська Олександр Бабанін та Владислав Шалєєв.

Депутати Запорізької обласної ради почули колег з Бердянська і одноголосно підтримали рішення про виділення з екологічного фонду області на ремонт магістрального каналізаційного колектора 8,8 млн. грн.

 - Питання ремонту каналізаційного колектора в Бердянську дійсно дуже важливе, - зазначив перший заступник голови Запорізької обласної адміністрації Іван Федоров. - Тому ми сьогодні затвердили суму в 8,8 млн. грн. для початку робіт. Днями надійшло звернення від депутатів обласної ради від Бердянська про виділення коштів на цей об'єкт також при розподілі вільних залишків обласного бюджету на початку наступного року. Я переконаний, що і в лютому ми так само одноголосно підтримаємо рішення про виділення необхідних коштів.




Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок