Виконком перевірить фінансово-господарську діяльність КП «Аншлаг» в 2019-му році

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
27.02.2020 · 15:37 · переглядів - 1276

Міський голова Володимир Чепурний після оприлюднених фактів з приводу діяльності КП «Аншлаг» в 2019-му році дав доручення управлінню економіки провести перевірку фінансово-господарської діяльності КП «Аншлаг».

Виконком перевірить фінансово-господарську діяльність КП «Аншлаг» в 2019-му році

Нагадаємо, «Бердянськ 24» оприлюднив цифри, які отримує КП «Аншлаг» від організаторів ярмарку – 685 тисяч гривень на рік, при цьому за рік зі свого прибутку до міського бюджету це підприємство перерахувало всього 12,6 тис. грн.

На черговій сесії міської ради ми закликали міського голову та депутатів міської ради детально проаналізувати фінансово-господарську діяльність цього підприємства і для чого взагалі потрібна «прокладка» у вигляді «Аншлагу», якщо раніше угода між організатором ярмарку і відділом культури укладалась напряму і відділ культури міг використовувати отримані кошти саме на потреби закладів культури.

Так чи інакше, а міський голова Володимир Чепурний дав доручення управлінню економіки провести відповідну перевірку і оприлюднити її результати. Терміни проведення цієї перевірки окреслені не були. Тож, наразі невідомо, як довго триватиме ця перевірка і коли громадськість буде поінформована про фінансово-господарську діяльність даного комунального підприємства.

В розпорядженні редакції також є інші факти фінансової діяльності «Аншлагу», які ми оприлюднимо після отримання офіційних відповідей від представників влади чи самого комунального підприємства. Відповідні інформаційні запити редакція направить на ім’я міського голови Володимира Чепурного.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок