Коронавірус в Україні – бердянські медики готуються протидіяти вірусу

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
03.03.2020 · 15:44 · переглядів - 3658

В четвер, 5-го березня в Бердянську відбудеться засідання робочої групи з коронавірусу, де бердянські медики детально охарактеризують готовність до ймовірного виявлення інфекції в Бердянську.


За інформацією начальника міського відділу охорони здоров’я Тетяни Марч місцеві фахівці перебувають в тісному контакті з МОЗ та обласним департаментом охорони здоров’я з даного питання.

Так, за словами Тетяни Марч, в середині лютого в Бердянську, згідно з рекомендаціями Міністерства охорони здоров’я, було розроблено алгоритм дії медиків в разі виявлення інфекції. Проводились навчання для медперсоналу. Проаналізовано наявність запасів медичних препаратів та засобів індивідуального захисту. За підсумками проведеної роботи направлено відповідні листи до міністерства з виявленими недоліками і потребами.

В територіальному медичному об’єднанні визначено приміщення, в яких будуть поміщені пацієнти, в разі їх появи, з симптомами захворювання. Як у первинній, так і у вторинній ланці медичний персонал буде забезпечений засобами індивідуального захисту. Приміщення визначені, як в інфекційному, так і у терапевтичному відділеннях.

Детально про заходи з протидії коронавірусу в Бердянську, в разі його появи, медики обіцяють детальніше доповісти на засіданні спеціальної робочої групи, яке заплановано на четвер, 5-го березня.

Детально про ситуацію в Україні з коронавірусом можна дізнатись на спеціальному порталі covid19.com.ua

Тэги: вірус



Останні новини Бердянська
сьогодні, 23 квітень, вівторок 2024
вчора, 22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок