Віталій Боговін: “Президент приділяє значну увагу Бердянську”

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
25.06.2020 · 08:18 · переглядів - 1933

В рамках свого першого офіційного візиту до Бердянська в якості Голови ЗОДА Віталій Боговін повідомив про пильну увагу Президента України до Запорізького регіону і до Бердянська зокрема


Укртрансбезпеку “бодрим” щодня

Проблему з перевантаженням зерновозів на вулицях міста і дорогах області очільник ЗОДА налаштований вирішувати кардинально. Віталій Боговін заявив про недопустимість продовження існуючої практики пересування вщент перевантажених автомобілів. Перед керівництвом Укртрансбезпеки поставлено чітке завдання налагодити контроль за дотриманням вантажівками вагового режиму.

Стадіон “Торпедо” в 5-ці “Великого будівництва”

Очільник ЗОДА заявив, що бердянський “Торпедо” включено до переліку об'єктів, які будуть реконструюватись. Так, наш стадіон, за словами Віталія Боговіна, включено до 5-ки об'єктів спортивної інфраструктури області, які будуть оновлені в рамках “Великого будівництва”.

Ведуться перемовини про електрифікацію залізничної гілки до Бердянська

Відсутність електрифікованої частини залізничної дороги до Бердянська, створює чимало проблем, як для руху пасажирських потягів, так і товарних вагонів, що негативно позначається на економіці Бердянська. Новий очільник ЗОДА повідомив про старт перемовин по електрифікації частини залізниці до Бердянська.




Останні новини Бердянська
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок