23-й день голоду. У одного з учасників акції — синдром м'язової слабкості, повне виснаження

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
01.07.2020 · 15:38 · переглядів - 6085

Триває 23-тя доба голодування побратимів Віталія Олешка під Офісом Президента України. У одного з учасників акції різко погіршилось самопочуття, медики діагностували повне виснаження організму.


Синдром м'язової слабкості діагностовано журналісту Михайлу Криворучкіну, у якого в стінах Верховної Ради народний депутат від Бердянська Олександр Пономарьов силою відбирав телефон. Разом з побратимами Віталія Олешка, Михайло вимагає повернення до слідчого ізолятора підозрюваних в організації та вбивстві Сармата. Після отриманої медичної допомоги, Михайло Криворучкін приєднався до своїх товаришів, відмовившись від госпіталізації.

З приводу просування справи, під час прямого ефіру Олександра Печнікова, голова ГО “Сармат” Тарас Костанчук оприлюднив останні новини. За його словами на цьому тижні відбувся значний прогрес — при Генеральній прокуратурі створено спеціальну робочу групу, яка підготувала звернення до суду про зміну запобіжного заходу фігурантам справи по вбивству Віталія Олешка. Очікується, що вже наступного вівторка, Бердянський міжрайонний суд розгляне зміну запобіжного заходу.

Враховуючи погіршення здоров'я учасників акції і реальні кроки по виконанню вимог протестувальників, хлопці вирішили пом'якшити режим голодування і за рекомендаціями медиків розпочнуть приймати мінімальні поживні речовини. За умови зміни запобіжного заходу, наступного вівторка, 7-го липня акцію протесту планують завершити. До того моменту, протестувальники залишатимуться під Офісом Президента.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок