Два тижні для постановки на військовий облік. В Бердянську окупанти готують чоловіків для мобілізації

Бердянськ 24
13.11.2023 · 10:05 · переглядів - 2373

Всі підприємства отримали «листи щастя» від військомату, який рашисти організували в Бердянську

Два тижні для постановки на військовий облік. В Бердянську окупанти готують чоловіків для мобілізації

Окупанти в Бердянську продовжують брехати щодо своїх намірів відносно залучення чоловіків на окупованих територіях до війни на боці росії. Публічно заявляється, що з ТОТ в окопи можна піти лише у вигляді зрадників-добровольців. Решту населення рашисти обіцяли не чіпати п’ять років.

Але прихована реальність така, що майже всі підприємства різних форм власності в окупованому Бердянську вже отримали подібні розпорядження, які змушують поставити чоловіків на облік.

А далі слідують різні схеми максимально швидкої відправки, по суті, заручників в зону бойових дій на боці агресора. Про одну з таких історій ми вже розповідали.

Спочатку на одному з комунальних підприємств Бердянщини окупанти оголосили перелік затребуваних професій, переважно для чоловіків. При прийомі на роботу зауважили, що співробітники будуть звільненні від мобілізації, але на облік треба стати.

А за кілька тижнів провели серйозне скорочення штату. Також переважно чоловічого населення. А далі – повістка, військомат, військова частина з усіма наслідками…




Останні новини Бердянська
вчора, 17 травень, п'ятниця 2024
16 травень, четвер 2024
15 травень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок