Комунальна власність, земельні відносини, юристи, прес-служба... Секретарю ради можуть значно розширити повноваження

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
23.03.2021 · 15:44 · переглядів - 3077

По-справжньому революційні зміни та доповнення озвучили депутати міської ради до проекту рішення про реорганізацію структури виконавчого комітету. Цілий ряд спеціалістів і навіть відділи пропонується перепідпорядкувати від міського голови секретарю ради.


На засіданні Дня депутата обранці озвучили цілий ряд змін та доповнень до структури виконавчого комітету. Отже, які відділи та фахівців мерії пропонується підпорядкувати секретарю міської ради?

  1. Відділ представництва міської ради в судах.
  2. Відділ комунальної власності.
  3. Фахівця з земельних відносин.
  4. Два фахівці відділу по взаємодії з органами самоорганізації населення.
  5. Фахівця сектору прес-служба

Керуючий справами міськвиконкому Олексій Юрченко спробував зауважити, що вказані фахівці і підрозділи, згідно чинного законодавства, мають підпорядковуватись саме міському голові. На що депутати відреагували вкрай просто — обговорювати дане питання керуючий справами не готовий.

Секретар міської ради Олександр Свідло, який за відсутності мера виконує його обов'язки, резюмував, що в четвер озвучені депутатами пропозиції мають бути винесені чиновниками мерії на розгляд депутатського корпусу.

Таким чином, Олександр Свідло, який на виборах міського голови поступився Валерію Баранову, може перейняти частину функцій мера, незважаючи на волевиявлення громадян, через рішення міської ради.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 18 квітень, четвер 2024
вчора, 17 квітень, середа 2024
16 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок