Рівно чотири роки тому Президент Зеленський відвідав Бердянськ

Бердянськ 24
11.04.2024 · 09:16 · переглядів - 770

Чекаємо наступного візиту в українське місто

Рівно чотири роки тому Президент Зеленський відвідав Бердянськ
У 2020-му році публічна програма візиту Володимира Зеленського до Бердянська обмежилася відвідинами порту. Фото: сайт Президента України

Володимир Зеленський неодноразово бував в Бердянську. Під час сценічної кар`єри гастролював з "95 кварталом", а в бекстейдж-відео зазначав, що дитинство провів на Азовському морі в наших місцевих оздоровчих центрах.

В 2020-му Зеленський відвідав Бердянськ вже у статусі Президента України. Метою візиту було виключно будівництво на території морського торговельного порту ВМФ-бази. Вся програма перебування Президента локалізувалася саме на території БМТП.

Цікаво, що влітку 2020-го Бердянськом пройшов слух, що Зеленським має відвідати місто з більш насиченою програмою. Найбільше на можливий вояж першої офіційної особи країни відреагувала місцева влада. Вона нарешті вирішила прибратися, вигнала на вулицю повний склад комунальників  і ледь не в три зміни наводила лад на Мелітопольському шосе, на АКЗ, поблизу палацу спорту та на всіх можливих автошляхах по дорозі до мерії.

А Зеленський тоді не приїхав. І не відомо, чи то були просто чутки, чи дійсно в нього змінилися плани.

Всі бердянці прекрасно розуміють, що значитиме наступний приїзд будь-якого Президента Незалежної України в місто. Всі бажаємо, щоб це сталося якомога швидше.




Останні новини Бердянська
вчора, 30 квітень, вівторок 2024
29 квітень, понеділок 2024
27 квітень, субота 2024
26 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок