Росіяни форсують відкриття мілітаристських центрів в Бердянську

Бердянськ 24
10.04.2024 · 14:20 · переглядів - 1258

"Центри військо-патріотичного виховання" "Маяк" та "Воїн" в особливому пріоритеті у росіян. Підготовку до відкриття тримає на особистому контролі перший заступник керівника адміністрації президента рф Сергій Кірієнко

Росіяни форсують відкриття мілітаристських центрів в Бердянську
Куратор окупованих регіонів з масовкою приїхали до Бердянська. Фото: z-пабліки

Перекваліфікацію дитячих оздоровчих центрів на осередки військової підготовки молоді росіяни планують завершити в максимально стислі терміни.

Йдеться про "федеральний освітній центр" "Маяк", який росіяни використовуватимуть для проведення пропагандистських заходів молодіжних мілітаристських формувань. Завершити роботи з реконструкції будівлі планують в 2024-му році. Принаймні в цьому запевняють місцеві колаборанти Кірієнка.

Колишні місця відпочинку дітей тепер стануть центрами підготовки бойовиків. Скріншот z-пабліки 

За останні два місяці це вже другий візит московського посадовця до Бердянська. В лютому росіянин також особисто ознайомлювався з ходом підготовчих робіт до відкриття "Центру". 

Відкриття «Центру військово-спортивної підготовки "Воїн" росіяни обіцяють до літа 2025-го року. Роботи з реконструкції проводяться на базі дитячого центру "Іскра".

Редакція неодноразово відзначала факти прискорених темпів будівництва, ухвалення законів та інших дій, спрямованих на якнайшвидшу мілітаризацію окупованого регіону.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 29 квітень, понеділок 2024
27 квітень, субота 2024
26 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок