"Тероризм - інструмент західних спецслужб". В окупованому Бердянську нові меседжі пропаганди в освіті

Бердянськ 24
30.03.2024 · 17:19 · переглядів - 1851

В окупованому Бердянському коледжі псевдокерівник музею історії міста розповідав про "попередження проявів екстремізму серед дітей"

"Тероризм - інструмент західних спецслужб". В окупованому Бердянську нові меседжі пропаганди в освіті
Юним бердянцям демонструють відео із закликами повідомляти російські спецслужби про прояви нетрадиційної поведінки серед ровесників

Масовий розстріл в "Крокусі" росіяни активно використовують для обгрунтування війни в Україні та глобальному протистоянні "колективному заходу". В освітніх закладах окупованого Бердянська почали поширювати наративи про застосування терористичних актів країнами "колективного заходу" для боротьби з росією.

Традиційно свою аргументацію псевдолектори "підкріплюють" історичними фактами. В даному випадку, в Бердянському коледжі, наводили приклади замахів і вбивства російських імператорів в ХІХ столітті.

скрін с Z-пабліка

Окрім маніпуляцій з історією, юним бердянцям демонструють відео із закликами повідомляти російські спецслужби про прояви нетрадиційної поведінки серед ровесників. Такі зміни пропагандисти пояснюють ймовірністю підготовки до терористичного акту.

Навіть свою власну трагедію росіяни спрямовують на пропаганду війни, ненависті, тотальної недовіри і доносів.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 30 квітень, вівторок 2024
вчора, 29 квітень, понеділок 2024
27 квітень, субота 2024
26 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок